Kom i kontakt med os

Nyheder

Paranaense Beach Handball Circuit 2021 Resumé

2021 Paranaense Beach Handball Circuit, som blev organiseret af Paraná Handball League og Paranás regering, blev afsluttet i december, og hold fra Paranaguá vandt både herre- og dameturneringen.

Som regerende mestre i staten var begge hold også seedet som nummer et ved indgangen til konkurrencen.  

Første fase

Første etape af konkurrencen blev afholdt i Entre Rios do Oeste den 27. novemberth og 28th, 2021. I alt 140 atleter deltog på 14 hold, otte herre- og seks kvindehold.

I mændenes turnering sluttede Paranaguá på førstepladsen efter at have besejret São Miguel, Paranavaí og Guarapuava på den første konkurrencedag, Marialva i semifinalen (2-0) og Cascavel (2-0), som ofte er modstander i finalen, i den sidste kamp i første runde.

Paranaguá vandt også den første fase af kvindernes turnering, idet de besejrede Ubiratã (2-0) i finalen, Cascavel i semifinalen (2-0) og Marialva (2-0) på den første dag af turneringen. De tabte en kamp i kvalifikationsrunden til Entre Rios do Oeste (2-1).

Ved afslutningen af den første fase var der følgende placeringer i hver kategori:

Kvinder: (1) Paranaguá, (2) Ubiratã, (3), Cascavel, (4) Entre Rios do Oeste, (5) Marialva og (6) Capitão.

Mænd: (1) Paranaguá, (2) Cascavel, (3) São Miguel, (4) Marialva, (5) Paranavaí, (6) Guarapuava, (7) Ubiratã, og (8) Capitão.

Anden fase

Anden etape af konkurrencen blev afholdt i Santa Terezinha de Itaipu den 4.th og 5th i december 2021.

I kvindernes turnering mødte Paranaguá i finalen Entre Rios do Oeste, som de havde tabt til i kvalifikationen. Det var en utrolig tæt kamp, som gik til en shootout efter andet sæt, hvor det stod 23-23. Paranaguá vandt med 08-07.

I den sidste kamp i mændenes turnering besejrede Paranaguá Paranavaí (2-0).

Ved afslutningen af de 2og scene, var placeringerne:

Kvinder: (1) Paranaguá, (2) Entre Rios do Oeste, (3) Ubiratã, (4) Cascavel, og (5) Capitão.

Mænd: (1) Paranaguá, (2) Paranavaí, (3) São Miguel, (4) Cascavel, og (5) Antonina.

Topspillere i kredsløbet

Mateus Lima fra Capitão blev turneringens topscorer med 123 point.

Dauandra Mariano fra Entre Rios do Oeste blev kåret som konkurrencens mest fremragende atlet, og William Woguel fra Cascavel blev kåret som den bedste spiller i 2021-sæsonen.

Mere i Nyheder