Kom i kontakt med os

Nyheder

Villa Hayes og Olimpia er mestre i 2022 Beach Handball Circuit i Paraguay

Paraguays Beach Handball Circuit sluttede sæsonen i slutningen af februar, og store folkemængder så til, da Villa Hayes og Olimpia blev kronet som mestre i henholdsvis mændenes og kvindernes turneringer.

Arrangementet blev afholdt i Villa Hayes, en by i den halvtørre Chaco-region i landet. Det var første gang, at værtslandet, et hold med overvejende yngre spillere, deltog i turneringen. De vandt finalekampen mod Beach Boys 2:1 efter at have slået Roque Alonso, holdet på fjerdepladsen, 2:0 i semifinalen. Brazukas kom på tredjepladsen og tog dermed den sidste plads på podiet.

I dameturneringen besejrede Olimpia Brazukas 2:1 i semifinalen og gik derefter videre til Villa Hayes, hvor de vandt kampen i lige sæt og vandt mesterskabstitlen.

Olimpia var også det eneste hold, der repræsenterede Paraguay ved det første syd- og centralamerikanske Beach Handball Club Championship i både herre- og damedivisionen, der blev afholdt fra 1. martsst til 3rd i Argentina. De er fra Asunción, hovedstaden i Paraguay, den største by i landet og en af de ældste byer i Sydamerika. Området ligger på bredden af Paraguay-floden og med Asunción-bugten mod nordvest og er kendt for sine smukke strande.

Villa Hayes' succes på banen i år, selv om det er et relativt nyt hold på den paraguayanske beachhåndboldscene, viser, at denne sport har en særlig tiltrækningskraft på unge mennesker, især i Sydamerika, efter at den blev vist ved de olympiske ungdomsspil i 2018 i Buenos Aires, Argentina. Vi ser frem til at se, hvad dette hold gør næste gang!